I følge Berlingske Tidende er Farum inden i billedet til at huse Anja Andersens Dream Team. Lars Carpens (V) er positiv og kan ikke forestille sig, at det kan være svært at samarbejde med Anja Andersen.

Her er det så at de fleste Farumborgere bør få nervøse trækninger. For grunden til at Farum er inde i billedet som værtsby er, at man ifølge klubformand Bjarne Stenbæk overvejer at finde “et mere positivt sted at drive tophåndbold” (Berlingske i går)

Slagelse kommune har ombygget Antvorskov hallen for 21 mio. og er blandt sponsorerne, men vil ikke omdøbe Antvorskov hallen til Camilla Andersen Arena.

Og her er det så de nervøse trækninger kommer ind i billedet. Jeg synes, at det ville være fantastisk, hvis der blev spillet verdensklasse håndbold i Farum Arena hver anden weekend. Men hvilken pris (officielt og fordækt) er Carpens villig til at betale når man betænker hans politiske udgangspunkt.