I Farum har vi en ildsjæl af en debattør i Lars Wissmann, der har sit eget parti: Borgerlig Liberal Farum Liste. Ved valget i 2001 opnåede han 80 personlige stemmer og 27 listestemmer til sin enmandsliste. Det rakte ikke til en plads i byrådet. Hvis der havde været 71 pladser i byrådet var Lars Wissmann kommet ind på det yderste mandat. Det yderste mandat i det rigtige byråd fik Borgerlistens for deres i alt 589 stemmer. Se stemmetal på kmdvalg.dk

Med baggrund i sit femtedel af et ægte mandat fører Lars Wissmann sig frem som det eneste legitime politiske parti i Farum.

Jeg vil gerne anerkende Wissmanns utrættelige kamp, for han har som den lille dreng i eventyret har påpeget sandheder før andre turde sige det højt. Desværre undergraver han sin egen påståede kamp for en oplyst befolkning ved at omgås sandheden selektivt for ikke at sige lempfældigt.

I går til et møde i Hareskovby lægger Lars Wissmann mig i munden, at jeg lovede lavere skatter til alle uden at anføre hvordan. Som konservativ mener jeg, at skatten er urimelige høj i Farum, men den er altså også alt for høj i Værløse. Men diskussioen gik på om skatten skulle stige i Værløse når Lars Løkkes befalede skatteforskel på 2,3 procentpoint udløber efter 2013. I den forbindelse udtalte jeg at jeg hellere ville sætte skatten ned end op i Værløse.

Jeg er bange for at Lars Wissmanss oplyste befolkning kun må være oplyste om Lars Wissmanns verdensbillede.