Det har ikke været kønt. Hverken mediestormen eller de udtalelser som socialminister Eva Kjer Hansen er blevet citeret for. Når medierne går i spin, så forsvinder sprogets finesser, og alt bliver sort hvidt.

Hvor klodset ulighed/lighed tankerne end er blevet fremsat så er der en stor grad sandhed og fornuft i dem.

Selvom “nød lærer nøgen kvinde at spinde”, så er det ikke en gangbar socialpolitik. Målet er derfor ikke at skabe ulighed for ulighedens skyld, men at give dem der kan, har viljen og ideerne mulighed for at skabe den vækst, som vi alle nyder godt af. Jeg kan ikke tror at nogen enlig mor til fem er blevet fattigere af at Janus Friis har solgt Skype for milliarder.

Selv Enhedslisten burde hylde uligheden for ellers ville der ikke være nogle “rige svin” at slagte for at finansiere deres politik.

Eva Kjer Hansen har selv sagt “Jeg vil bekæmpe fattigdom, ikke rigdom. Man får ikke mere velstand til de fattige ved at bekæmpe de rige” Jeg kan kun supplere med min kongstanke; at man måler et velfærdssamfund på hvor godt vi tager os af de svageste, ikke hvor mange penge man omfordeler via skattebilletten.

Desværre har den tidligere liberalist og nuværende statsminister Anders Fogh Rasmussen med sit knæfald for ligemageriet fastslået, at Venstre er Danmarks største socialdemokratiske parti. Hvad skal vi med fire socialdemokratier?
Bendt Bendtsen har heldigvis slået fast at “Lighed er ikke vores mål“. Det er snart kun os Konservative der har mandsmod til at til at stå ved vores holdninger.