Søren Pind har klaget over at Ritt Bjerregaard ikke bliver gået hårdt nok til i pressen fordi hun er Ritt. I Farum/Furesø har vi det lidt på samme måde. Peter Brixtofte, en sandsynligvis kriminel person, som alle er enige om er færdig i politik og som ingen vil samarbejde med skulle han få sæde i Furesøs kommunalbestyrelse, kommer i pressen med hvad som helst.

Senest med et forslag om enestuer til alle syge. Og det er da et ædelt motiv og Brixtofte påpeger da også groteske forhold på Hillerød sygehus.I sammen moment kommer hans forslag om et privathospital på Flyvestation Værløse. Så er det han slipper for let af krogen for hans vigtiste argument for, hvordan det skal kunne lade sig gøre er, at regeringen er “død fedtet” og bare må betale. Dertil kommer at Region Hovedstaden fødes med et samlet underskud på 500 mio. kr. de første 10 år, og har 1000 sengepladser for meget (som der i dag ligger “sjællændere” i). Derfor vil hans privathospital lukke to andre sygehus. Sandsynligvis Hillerød og Gentofte.