Det kan godt være at det bare er mig, men jeg savner en god koncertkalender for kor- og vokalkoncerter.
kor.dk er der godt nok et link til kultunaut, hvor man søger på korarrangementer. Men den er ikke særlig præcis. Der er flere vildskud på resultatlisten. F.eks. kommer The Gospels koncert i Vega 27. januar frem pt., når der søges på korkoncerter. Selvom Kira Skovs deltagelse i The Gospel skulle være grund nok til at tage til koncerten (jeg overvejer det i hvert fald), så bliver det næppe en koroplevelse. 

Jeg har besluttet mig for at tage til flere koncerter med andre kor. Så det er med at have øjne og ører åbne for mulige koroplevelser. F.eks. som i dag hvor forårsprogrammet for Mantziusgården i Birkerød kom med posten. Heri faldt jeg over to koncerter, som jeg håber, at kunne overvære.

Lørdag 6. maj 2006 kl. 21 optræder Det Fede Kor. Jeg oplevede dem på bakken grundlovsdag 2003 hvor også Rockkoret optrådte. Der var gang i den, så dem vil jeg gerne opleve til en hel koncert.

Torsdag 15. juni kl. 19.30 holder Rytmisk Korforsyning Forårskoncert. Ordet “korforsyning” skurer godt nok i mine ører, men det er altså en forening, der omfatter to birkerødkor; Ladies Only og Seven Sharp. Hvis ellers Rockkorets sæson er slut, så overvejer jeg at høre hvad, de to lokale kor kan præstere.