Jeg har tilmeldt denne blogs feed på overskrift.dk, man skal jo lade andre vide at man eksisterer 🙂 Selvom status stadig er “desiring syndication” så har bloggen fået tildelt emnerne: kor, musik hobby og fritid. Det lyder jo rigtigt nok. Men det interessante er jo at der er oprettet en emnekategori for kor. Spændende.

Men ak. Når man klikker på kor dukker der kun en liste med fire (4) feeds op, og så står Akademisk kor endda to gange! Nuvel der er plads til flere, men det får mig til at tænke at RSS feeds er en god måde at meddele omverdenen om ændringer på sin hjemmeside.

Når jeg surfer korhjemmesider savner jeg en god korportal. Der er naturligvis kor.dk, men der er ikke ret mange kor der, som har en hjemmeside og der er ingen garanti for at hjemmesiden er opdateret eller stadig eksisterer. Det samme gør sig gældende for kor72.dk, hvor det så kun er medlemskorerne, der er repræsenteret.

En anden svaghed er mangel på links. Internettet er et fantastisk medie til at præsentere sig selv, men en del af internettet er også at man kan komme videre. Derfor synes jeg at det er vigtigt med links. Dels viser det hvem/hvad man ser sig selv i forhold til og dels hjælper man søgerobotterne. Og det gavner både surfer og hjemmesideejer.

På næste alle disse punkter kan vi i Rockkoret godt gøre det bedre selv, men mon ikke vi kommer til redesign af hjemmesiden på et tidspunkt.