Jeg kan godt lide at blive udfordret på min musiksmag, selvom jeg på mange måde er konservativ. 🙂 Derfor er jeg glad for at have opdaget kvartalsbladet Soundvenue. Da jeg netop har anskaffet mig en iPod, er de uploadede mp3’er fra upcomming bands blevet interessante. Og der nogle guldkorn imellem. 

Et af dem er Rikke Heie som har en fantastisk stemme og et godt tight band til at bakke sig op. På deres hjemmeside er der omtale af en kommende pladeindpilning i sommeren 2004 (!) men jeg kan ikke finde nogen udgivelser i Rikke Heies navn hverken på cdon.com eller bibliotek.dk. Men Values er uploaded 30/12/2005, så der sker stadig noget. Måske kan man håbe på en koncert i KBH eller en cd?

Et andet band er er i heavy rotation på min iPod er Grape. Det er virkelig funky stuff a la The Orchestra/Beats & Bigband. Desværre er den seneste nyhed fra 2003 og bandets hjemmeside (http://www.grapesite.dk/) eksisterer ikke længere. 🙁