11.-14. maj afholdes Aarhus Vocal Festival for første gang. Med Jens Johansen som bagmand er alle sejl sat for at det bliver en markant begivenhed med internationalt snit i det danske kormiljø.

Som københavnsk rytmisk kor må man leve med/beundre/forbande at den rytmiske korscene sættes i Århus. Men alligevel dristede Rockkoret sig til at lægge billet ind både på at give koncert under festivallen, at deltage i korkonkurrencen og at deltage som kor i de mange workshops.

Den mindste sag er naturligvis at deltage i workshops. Det er et spørgsmål om tilmelding i tid og at betale deltagergebyret – og så ellers at krydse fingre for at der er plads på ens 1. prioritet af workshops.

At deltage i konkurrencen kræver, at man kommer igennemg nåleøjet og bliver udvalgt. I første omgang blev vi fravalgt men på afbud fra Can’t Help It kom vi med som reserve. Ydermere er vi blevet stillet en fredagskoncert i udsigt. – Omsider får vi lov til at synge i Århus 🙂

Alene det at blive udvalgt betragter vi som et cadeau til koret, også selvom vi er med på et afbud. Bare se hvad det førte til i 1992. Efter en hård cd-indspilning sidste år er konkurrencedeltagelsen og koncerten i rytmiskkormekka, var det lige hvad vi havde brug for. Rockkoret trives bedst med udfordringer.