Thorning ville have De Radikale have til at give plads til socialdemokraterne. Da de så fik mere plads, så de det ikke komme….

Man kan jo lige så godt gøre en dyd ud af en nødvendighed, så Henrik Sass Larsen mener at det gavner S, at de radikale ikke støtter Helle Thorning-Schmidt. Men hvem tror de så vil gøre Helle til statsminister?

Det var en chance at tage for socialdemokraterne at vælge Helle Thorning-Schmidt til formand for Danmarks næststørste socialdemokrati. Men efter en rækkke grå mænd, hvad kunne en ung kvinde så ikke gøre? Og bevares hun kan da endnu have sit gennembrud tilgode. Men det virker som om hun står på kviksand, så jo længere hun venter jo sværere bliver det.

Men det her heldigvis hverken mit problem eller min bekymring. Men jeg synes det vil være spændende om KVR blev en flertalskombination, som supplement til (eller erstatning for) VKO.