I Berlingske Tidende 9. august fortæller nogle unge DF’ere om, at de bliver chikaneret på grund af deres politiske ståsted.

Lakonisk kunne man bemærke, at så kan de jo lære, hvordan det er, at blive lagt for had, hvilket SF’s Villy Søvndal også er ude i. Men det er jo det paradoksale. For modviljen mod de unge DF’ere må skyldes, Dansk Folkepartis ønske om at udelukke “de fremmede” fra det danske samfund. Hvis reaktionen er, at udsætte DF’erne for det samme, som man mener er ulækkert, at DF udsætter andre for. Hvor meget bedre er man så selv?

Konsekvensen er at unge DF’ere vælger at stoppe deres uddannelse eller isolerer sig på studiet. Flot gået! Og det er jo lige hvad vi har brug for: dumme og snæversynede unge. Det skal nok bremse tilgangen til Dansk Folkeparti. – Not!

Jeg finder det påfaldende hvor intolerante de tolerante i virkeligheden her.