Torsdag og fredag gav Rockkoret vores faste majkoncerter i Rundetårn, der sædvanen tro er kulminationen på hele koråret. Torsdags koncerten sad lige i skabet, men fredag var vi fantastiske! Et usædvanligt koncentreret Rockkoret i fuldstændig symbiose med dirigent Christian – Wauh! Jeg er stadig høj over det her 15 timer efter.

Ingen koncert er perfekt og vi lavede da også fejl ind imellem, men de blev opvejet af energien, musikaliteten, fornemmelsen og publikums reaktion. De nye sange, som vi har kæmpet med til det sidste, gav pludselig mening ,så man forstod arrangementet.

Det er den bedste koncert, jeg har været med til sammen med Rockkoret. Vores indsats ved konkurrencen i AAVF var også der oppe, men følelsen af en helstøbt koncert uden det mindste udfald hverken fra koret eller i sætlisten kan ikke slås.

Publikum var en stor del af oplevelsen. Begge koncerter var velbesøgte – fredag udsolgt – og de var helt klart på. Det var også en stor oplevelse af give koncerter for nogen, som vi ikke har optrådt for før. Torsdag var der besøg fra Øre-Sound og begge dage var VoiceZone repræsenteret, som jeg havde hørt i sidste weekend. Det er jo lige min kæphest at vi kor skal være synlige for hinanden, så vi kan få et netværk for samarbejde og inspiration om at stå.

– og så skylder jeg vel også at nævne, at Lene fra Vocal Pleasure også hørte os for første gang, men det var jo bare et spørgsmål om tid før hun hørte os efter at have hørt så meget om os ved enhver given lejlighed. 🙂

En særlig positiv oplevelse var det, at to turister, der var i tårnet mens vi varmede op, blev så begejstret for lyden, at de straks gik ned og købte to billetter samt vores cd. Efter koncerten var der også mange positive tilkendegivelser og rygtet vil vide, at Kor 72 ønsker sig en artikel af os til bladet