Tre koncerter holdt ReChoired i weekenden for at indspille deres live CD “Calender Songs” der kommer til efteråret. Esben havde været forbi Rockkoret en øveaften. Og så var der jo bare med at komme af ste. Dels for at støtte ReChoired, dels for at se hvordan de greb indspilningen an og dels fordi ReChoired er et godt kor.

Straks ved indgangen blev man mødt af kendte ansigter. Morten Kjær stod i døren og bag knapperne sad Henrik Birch Aaboe. De to stod for indspilningen.

Jeg var til den sidste koncert af de tre og måske var det derfor, at koret virkede meget rutinerede og sikre i næsten alt hvad de foretog sig. Der var ikke mange skæve toner eller indsatser. I det hele taget var det en af de mest helstøbte korkoncerter jeg har oplevet længe.

Alle 19 sangere var udstyret med egne mikrofoner. Det er noget der kræver træning, men Hanne bedyrede, at de ikke havde prøvet  at have hver deres mikrofon før lydprøven til koncerterne. Det lød af en million.

Noget af det jeg har været begejstret for ved tidligere koncerter med ReChoired er at de skifter koropstilling flere gange under koncerten. I dag satte mikrofonledningerne deres begrænsning for de udskjelser men alligevel var det også en seværdig koncert. Der var ikke meget saltstøtteri at se der.

Repertoiret spændte vidt. Fra Sting over Eva Cassidy til den danske Højskolesangbog. Alle sange var arrangeret af ReChoireds korleder, Peter Bom, der sad ved pianoet koncerten igennem. Derudover blev koret ledsaget af en bassist og en percussionist.

Jeg glæder mig til at høre resultatet.