Jeg ville elske, hvis der kom en Mr. Deity film. Men jeg tror ikke rigtig på det. Så indtil videre tager jeg denne trailer som endnu et underspillet underfundigt guldkorn fra Brian Keith Daltons geniale hånd. (Læg mærke til det første skærmbillede. Humoren starter allerede der…)

Jeg her stor fan af internet serien Mr. Deity. Historien om en alt andet end almægtig skaber i skikkelse af Mr.Deity assisteret af Larry (ærkeengel og rådgiver) og  Jesse (Jesus) som ikke er helt tryg ved det der korsfæstelse. Mr. Deitys ex, Lycy (Lycifer) blander sig også, hvilket komplicerer tingene. Det er underholdende men ikke altid helt korrekt bibelhistorie omplantet til det trejde årtusinde – og det er underholdende. Omend det nok er sjovest hvis man har fulgt bare lidt med i konfirmationsforberedelsen.

Mr. Deity er en internetserie, der er tilgængelige på YouTube og i iTunes. Foreløbig er der udsendt to sæsoner på hver ti afsnit. En tredje sæson skulle være på vej. Det må være det traileren varmer op til.

I år er der så kommet en tilføjelse til Brian Keith Daltons kreationer. Serien Words, der er en “bagomserien” realityserie – det er lidt svært at forklare det. Brian forsøger i fjerde afsnit. Det er samme cast som Mr. Deity men har ellers intet at gøre med Mr. Deity.