Beatboxing er meget lettere uden en hævet overlæbe. Klog af skade drak jeg ikke kaffe inden workshoppen med Roxorloops. Det var klart det offer værd.

Efter lidt fælles øvelser lod Roxorloops hver enkelt deltager prøve deres stortromme af i mikrofonen og gav råd til forbedring. Det tog selvfølgelig noget tid, men da de fleste oplevede en forbedring viste det med al tydelighed at øvelse er kodeordet. Og indimellem gav Roxorloops prøver på sin awesomeness.

Bagefter var jeg til nørdetime med Kristoffer fra Postyr Project. Han tog os med på den teknologiske rejse, som er endt i Postyr, og han gav indblik i hvor de er på vej hen nu. Det bliver spændende at følge dette banebrydende projekt i fremtiden.

Korkonkurrencen bød på fire tyske kor, men det var hollandske Pitch Control, der vandt på parametre i min bog. Gode arrangementer, sceneoptræden, dirigent og sang. De var en oplevelse og vandt fortjent. Dem vil jeg følge nærmere.

Pitch Control synger i Ridehuset efter kåringen
20130520-001721.jpg