Exit 245 fra James Madison University gemmer sig bag låge 16 og er samtidig mandags a cappella. Jeg er vild med deres udgave af Mariah Carey’s nyklassiker. Faktisk kan jeg bedre lide denne her end originalen.

  • Exit 245 rammer en længselsfuld tone som jeg synes klæder sangen rigtig godt i forhold til den mere lalleglade original. Det er jo også det julen handler om, længslen, savnet, håb og forløsning.
  • Solisten er valgt godt. Han synger godt og foredrager sangens budskab fremragende. Og så hjælper det også, at han lidt ligner en trist teenager.
  • Endelig er det en flot video. One shot er naturligvis set før, men det fungerer rigtig godt at solisten går igennem en fest men alligevel ser alene ud. Det understreger endnu engang sangens indhold – og det er altid en god ide i en video.

Baggrund: Jeg har det svært med a cappella julesange. Julesange er som regel sukkersøde, og når man så lægger cheesy a cappella på, så bliver det ofte kvalmt. Men det behøver det ikke at være. Derfor har jeg udfordret mig selv til at finde 25 julesange, der ikke hviner i tænderne, selvom det er a cappella.