Om mig

Jeg er født i Nors i 1968. Af de få, der kender bynavnet, forbinder de fleste det med en omfartsvej. Men jeg har i min barndom ofte måtte forklare dels, at det er er Nors med et “N” og ikke på øen Mors, at jeg blev født og dels hvor Nors lå (og formodentlig stadig ligger) nemlig 8 km nord for Thisted.

Da mine forældre i 1970 flyttede til Sanderum (syd for Odense) og i ’75 til Fruens Bøge i Dalum (stadig syd for Odense) fulgte jeg med. I min barndom og tidlige ungdom var det vigtigt for mig at jeg var født i Jylland af jyske forældre (Egtved og Kvissel), men efterhånden gik det op for mig at det var fedt nok at komme fra Fyn. Så i dag betragter jeg mig selv som naturaliseret Odenseaner.

Selvom jeg ikke længere bor i Odense, er det at være fynbo en god egenskab at have med sig, hvor man end befinder sig. For vi er fri for at deltage i den evindelige kævl mellem jyder og sjællændere om hvem der kan hvad og hvem der skal have den næste motorvej. I stedet kan vi koncentrere os om livet. 🙂

Udover at være blevet fynbo, så tillægger jeg det stor værdi, at jeg har boet mange forskellige steder i Danmark. Udover Nors og Odense har jeg været soldat i Farum, studeret i Århus, haft mit første job i Vejle inden jeg via Valby er tilbage i Farum. Derudover er jeg gennem tiden kommet hos familien i Strandby, Næstved, Århus, Kolding, Egtved mv. Det har givet mig en god forståelse for de forskelle der er og ikke er i Danmark.

Jeg tror hverken på revolutioner eller den stærkes ret. Derfor passer konservatismen mig perfekt. Det kan du læse mere om under politik. Men det stemmer også fint overens med min uddannelse inden for kvalitetsledelse. Jeg vil på et senere tidspunkt skrive en side om kvalitetsledelse og hvad det betyder for mig.